Tili

Aloittaminen

Serviceform auttaa sinua lisäämään liidien generointia verkkosivustollasi ja parantamaan konversioprosenttiasi tehokkailla työkaluillaan.

The following is a list of the integrations supported by our system, highlighting key features and benefits. Click on any of the below integrations to explore detailed guides and connect the right tools to your system(s).

Native integrations

Tilin luominen

Aloittaaksesi Serviceformin työkalujen käytön, sinun on ensin luotava tili seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry Serviceformin rekisteröitymissivulle.

2. Rekisteröidy käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi suoraan tai käytä Google- / Microsoft-tiliäsi tilin luomiseksi.

Jos haluat lukea ohjeet yksityiskohtaisesti, katso alla olevaa visuaalista opasta.

1. Siirry Serviceformin rekisteröitymissivulle. Laskeudut tällaiselle sivulle!

Dokumenttikuva

On kolme tapaa luoda ilmainen tilisi:

1. Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi suoraan.

2. Klikkaamalla 'Jatka Googlella'

3. Klikkaamalla 'Jatka Microsoftilla'.

Jos valitset vaiheen #1, syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta Rekisteröidy-painiketta.

Sign up

Jos valitset vaiheen #2 tai #3, napsauta jatka-painiketta.

Document image

Jos valitset vaiheen #2 tai #3, napsauta jatka-painiketta.

Tässä olet laskeutunut tilin luomisen jälkeen! Uusi Dashboard 3.0.

Servicform dashboard

Nyt olet valmis! Voit aloittaa ILMAISTEN työkalujesi luomisen!

Salasanan vaihtaminen

Napsauta Asetukset.

1. Napsauta Vaihda salasana.

2. Kirjoita nykyinen salasanasi ja uusi salasanasi vastaaviin kenttiin ja napsauta Tallenna muutokset.

Jos haluat lukea ohjeet yksityiskohtaisesti, katso alla olevaa visuaalista opasta.

1. Napsauta ⚙️ asetukset-kuvaketta vasemmassa sarakkeessa.

Settings Icon - change password

2. Napsauta Vaihda salasana.

Change Password

3. Kirjoita nykyinen salasanasi ja uusi salasanasi vastaaviin kenttiin ja napsauta Tallenna muutokset.

Change password - popup
Vaihda salasana - ponnahdusikkuna

Salasanan palauttaminen

Noudata näitä yksinkertaisia vaiheita pyytääksesi uutta salasanaa Serviceform-tilillesi.

1. Napsauta Unohtuiko salasana.

2. Syötä sähköpostiosoite, joka on liitetty tiliin, jonka haluat palauttaa, ja napsauta Palauta salasana.

3. Napsauta sähköpostissa olevaa Palauta salasanani -painiketta, ja sinut ohjataan Salasanan palautussivulle, jossa voit luoda uuden salasanan.

Jos haluat lukea ohjeet yksityiskohtaisesti, katso alla olevaa visuaalista opasta.

1. Napsauta Unohtuiko salasana.

Forgot your password

2. Syötä sähköpostiosoite, joka on liitetty tiliin, jonka haluat palauttaa, ja napsauta Palauta salasana.

Forgot password - popup

3. Saat Salasanan palauttamisen sähköpostin Serviceformilta. Jos et saanut sähköpostia, tarkista roskaposti / roskakansio.

4. Napsauta sähköpostissa olevaa Palauta salasanani -painiketta, ja sinut ohjataan Salasanan palautussivulle, jossa voit luoda uuden salasanan.

Password reset email
Tilin kielen muuttaminen

1. Siirry Asetuksiin (olet oletuksena henkilökohtaisessa osiossa).

2. Napsauta kielivalikon alasvetovalikkoa.

3. Valitse haluamasi kieli ja napsauta Tallenna muutokset.

Jos haluat lukea ohjeet yksityiskohtaisesti, katso alla olevaa visuaalista opasta.

1. Siirry Asetuksiin (olet oletuksena henkilökohtaisessa osiossa).

Setting - language

2. Napsauta kielivalikon alasvetovalikkoa.

Language - english

3. Valitse haluamasi kieli ja napsauta Tallenna muutokset.

Profiilikuvaan päivittäminen

Noudata näitä yksinkertaisia vaiheita lisätäksesi tai vaihtaaksesi profiilikuvaasi Serviceform-tililläsi.

1. Napsauta Asetukset.

2. Napsauta kuvake-ikonia.

3. Valitse tapa, jolla haluat ladata profiilikuvasi, ja lataa profiilikuva.

4. Napsauta Tallenna muutokset.

Jos haluat lukea ohjeet yksityiskohtaisesti, katso alla olevaa visuaalista opasta.

1. Napsauta Asetukset.

settings- profile image

2. Napsauta kuvake-ikonia.

Profile image

3. Valitse tapa, jolla haluat ladata profiilikuvasi, ja lataa profiilikuva.

Document image

4. Napsauta Tallenna muutokset.

Document image

Profiilikuvaasi on nyt päivitetty onnistuneesti!