Pixel asennus

Pikselin asennus

Opi asentamaan Serviceform Pixel verkkosivustollesi.

The following is a list of the integrations supported by our system, highlighting key features and benefits. Click on any of the below integrations to explore detailed guides and connect the right tools to your system(s).

Native integrations

Jotta voit asentaa Serviceform-työkalut verkkosivustollesi, sinun on käytettävä Pixel-koodia. Asennusprosessi voi vaihdella hieman verkkosivustosi alustan mukaan. Ydinvaiheet pysyvät kuitenkin samoina:

1. Kun olet kirjautunut sisään Serviceform tili, napsauta Työkalut-osiota vasemmassa sivupalkissa ja valitse Asenna työkalut.

2. Kirjoita verkkosivustosi URL-osoite ja napsauta Luo pikseli.

3. Valitse alusta, jolle verkkosivustosi on rakennettu (HTML, Wordpress ja Google Tag Manager).

Pikselin asennusmenetelmät

Voit asentaa pikselimme seuraaville alustoille (ei rajoittuen). Valitse haluamasi menetelmä saadaksesi lisätietoja:

• HTML

• Web-virtaus

• Google Tag Manager

• Shopify

Neliötila

Noudattamalla näitä ohjeita olet asentanut Serviceform-pikselin onnistuneesti verkkosivustollesi. Nyt voit aloita työkalujen rakentaminen ja asenna ne verkkosivustollesi.

Varmista myös, että lisäät seuraavat URL-osoitteet sallittuun luetteloon, jos olet määrittänyt sisällön suojauskäytännön verkkosivustollesi. Jos et tunne koodausta, voit jakaa tämän kehittäjän kanssa lisätäksesi sen tietosuojakäytäntöön. Näin voit varmistaa, että Serviceform-työkalut latautuvat keskeytyksettä.

• https://dash.serviceform.com

• https://ucarecdn.com

• https://*.firebaseio.com

• https://statistics.serviceform.com

Kuinka lisätä useita verkkosivustoja?

Voit aloittaa työkalujen rakentamisen ja integroida ne verkkosivustollesi. Voit myös lisätä useita verkkosivustoja helposti verkkosivuston asetusvaihtoehdon avulla:

1. Varmista, että olet Verkkosivuston asetukset -osiossa Työkalut-kohdassa ja napsauta verkkosivusto-vaihtoehtoa. Napsauta Lisää uusi pikseli.

2. Kirjoita verkkosivustosi URL-osoite ja noudata seuraavia ohjeita tässä pikselin asentamiseksi.

Kun olet asentanut pikselisi verkkosivustoihisi, voit aloita työkalujen rakentaminen ja niiden integroimiseksi.

HTML

Kun olet luonut Serviceform-tilisi ja kirjautunut siihen, voit asentaa pikselin visuaaliseen oppaaseen:

1. Valitse alustaksi HTML. Kopioi pikselikoodi ja liitä <head>se verkkosivustosi osioon.

2. Napsauta Testaa asennus tarkistaaksesi, onko pikseli asennettu oikein.

Webflow

Kun olet luonut Serviceform-tilisi ja kirjautunut siihen, voit asentaa pikselin visuaaliseen oppaaseen:

1. Valitse alustaksi HTML. Kopioi pikselikoodi.

2. Kirjaudu Webflow-palveluun ja napsauta haluamasi sivuston valikkoa.

3. Napsauta Asetukset.

4. Napsauta Mukautettu koodi.

5. Liitä pikselikoodi Head-osioon ja tallenna. Napsauta Julkaise.

6. Napsauta Testaa asennus tarkistaaksesi, onko pikseli asennettu oikein.

Google-tunnisteiden hallinta

Kun olet luonut Serviceform-tilisi ja kirjautunut siihen, voit asentaa pikselin visuaaliseen oppaaseen:

1. Valitse alustaksi Google Tag Manager ja kopioi pikselikoodi.

2. Kirjaudu sisään Google Tag Manager -tilillesi ja napsauta Tunnisteet.

3. Luo uusi tunniste napsauttamalla Uusi.

4. Anna Chatbotin nimi ja napsauta Tagin määritys.

5. Valitse Mukautettu HTML.

6. Liitä pikselikoodi.

7. Napsauta Käynnistys ja valitse Alustus - Kaikki sivut. Tallenna tunniste.

8. Tarkista, onko se asennettu oikein Serviceform -hallintapaneelista.

Shopify

Kun olet luonut Serviceform-tilisi ja kirjautunut siihen, voit asentaa pikselin visuaaliseen oppaaseen:

1. Valitse alustaksi HTML. Kopioi pikselikoodi.

2. Kirjaudu Shopify-tilillesi ja napsauta Verkkokauppa.

3. Napsauta Teemat. Valitse Muokkaa koodia pääteeman valikosta (Kolme pistettä).

4. Napsauta theme.liquid ja lisää pikselikoodi koodin pääosaan. Napsauta Tallenna.

5. Palaa Serviceform Dashboardiin ja napsauta Testaa asennus tarkistaaksesi, onko se asennettu oikein.

Neliötila

Kun olet luonut Serviceform-tilisi ja kirjautunut siihen, voit asentaa pikselin visuaaliseen oppaaseen:

1. Valitse alustaksi HTML. Kopioi pikselikoodi.

2. Kirjaudu sisään Square space -tilillesi ja siirry tilin hallintapaneeli. Valitse verkkosivusto, johon haluat asentaa Serviceform -työkalut.

3. Napsauta Verkkosivustoa.

4. Napsauta Verkkosivuston työkalut.

5. Napsauta Koodin injektio.

6. Liitä Pixel-koodi pääosaan ja napsauta Tallenna.

7. Palaa Serviceform Dashboardiin ja napsauta testiasennusta tarkistaaksesi, onko se asennettu oikein.

Onnittelut, olet asentanut pikselin onnistuneesti. Luodaan ensimmäinen chatbotti. Katso lisätietoja seuraavasta artikkelista.