|
Module 2
Registration

Rekisteröityminen tapahtuu sähköpostiin saapuvan rekisteröitymislinkin kautta.

Jos yrityksessäsi on käytössä kertakirjautuminen (engl. single sign-on, SSO), niin voit rekisteröityä myös käyttämällä Microsoftin tai Googlen kertakirjautumista. Jos yrityksesi ei ole maininnut tästä rekisteröitymistavasta, pyydäthän rekisteröitymislinkin chatista vastaavalta henkilöltä. Kertakirjautuminen on siis vain toiminnassa, jos yrityksesi on ottanut tämän käyttöön.

Näin rekisteröidyt:

1. Avaa sähköpostiisi tullut rekisteröitymiskutsu ja paina sähköpostissa olevaa valintaa “Accept invite / hyväksy kutsu”
  1. Valitse avautuvalta sivulta “Sign up with email”

1. Aseta itsellesi salasana ja paina tämän jälkeen “Create your free account” -valintaa.

Jos käytät kertakirjautumista: Kun pääset etenemään kirjautumisprosessissa eteenpäin, niin valitse, että haluat  liittyä tiimiin. Tämän kohdan ohittaminen tai hylkääminen luo muutoin teille oman tunnuksen eikä siirrä teitä  yritystilin alle. Jos vahingossa kuitenkin skippaat tämän kohdan tai hylkäät pyynnön, niin voit liittyä uudelleen yrityksesi tiimiin osoitteesta: https://dash.serviceform.com/join-team.

Jos tämäkään ei auta niin voit laittaa viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@serviceform.com niin katsomme tunnuksesi oikeaan osoitteeseen

1. Olet nyt rekisteröitynyt onnistuneesti Serviceformin palveluun!

Seuraavassa osiossa laitamme notifikaatio-asetukset kuntoon!