|
Module 3
Setting Your Display Name and Notification Preferences

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään, on hyvä päivittää näyttönimi ja notifikaatio-asetukset.

Näyttönimen päivittäminen.

1. Valitse asetukset
  2. Paina navigaatiosta valintaa “Henkilökohtainen”
  3. Päivitä nimesi ja vaihda halutessasi myös kieli. Asiakkaalle näkyy aina etunimi, joten lisää tähän kohtaan esim. Sukunimesi, jos haluat, että asiakas näkee koko nimesi.
  4. Kun olet valmis, paina lopuksi “Tallenna muutokset” -nappia

Nyt olet päivittänyt näyttönimesi ja myös kieliasetukset ovat kunnossa. Seuraavaksi katsotaankin notifikaatioasetukset kuntoon.

Tämä tapahtuu seuraavanlaisesti:

1. Valitse asetukset
  1. Valitse ilmoitukset
  1. Valitse Chat
  1. Päivitä kuvan mukaiset asetukset (Voit vaihtaa viestiääntä ja voimakkuutta)
  1. Kun kaikki on valmista niin tallenna asetukset
  1. Tämän jälkeen kirjaudu kerran ulos ja takaisin sisään niin ääniasetukset astuvat